Υπέρυθρη θέρμανση με κεραμική τεχνολογία

Τι είναι η υπέρυθρη θέρμανση

Πρόκειται  για μια τεχνολογία με αρκετές καινοτομίες, η οποία στην ουσία περιλαμβάνει την εκπομπή υπέρυθρης θερμότητας στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή που εκπέμπει ο ήλιος, αλλά και το ανθρώπινο σώμα.
Η εκπομπή αυτής της ενέργειας είναι επίσης γνωστή και ως Βιογενετικό Υπέρυθρο, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά η  ευεργετική της επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.
Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, τα στερεά σώματα, είτε πρόκειται για οργανικά είτε για ανόργανα (άνθρωποι, ζώα, αντικείμενα) θερμαίνονται απευθείας, χωρίς να απαιτείται η θέρμανση του ενδιάμεσου αέρα.
Με αυτό τον τρόπο, οι απώλειες της θερμικής ενέργειας είναι πρακτικά μηδενικές, αφού η υπέρυθρη θερμότητα μεταφέρεται ομοιογενώς στα σώματα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ενδιάμεσος αέρας.
Τι είναι το ceramic sun
Την υπέρυθρη θέρμανση την επιτυγχάνουμε με το ceramic sun.                 ceramicsun1
Το ceramic sun είναι μια αυτόνομη θέρμανση χώρου με κεραμικούς πομπούς, που εκπέμπουν μέγιστη υπέρυθρη θερμότητα. Καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θέρμανσης και μετατρέπει το ρεύμα 100% σε θερμική ενέργεια.
Το ceramic sun τοποθετείται εύκολα, ψηλά στον τοίχο σε κάθε δωμάτιο και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Δημιουργεί ένα μικροκλίμα ήπιας φυσικής ζέστης όπως ένα τζάκι και προσφέρει ευεξία, άνεση και ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.
Η ECO PROGRESS είναι επίσημος συνεργάτης της ceramic sun Δυτικής Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.